Nieuwe website, vernieuwde branding en nieuwe sieraden

Nieuwe website, vernieuwde branding en nieuwe sieraden

Nieuwe website, vernieuwde branding en nieuwe sieraden

We zijn verheugd jullie te laten weten dat de langverwachte onthulling van onze nieuwe website, vernieuwde branding en prachtige nieuwe producten van Tadblu werkelijkheid zijn geworden. Op de Funeral @ Work beurs op 3 en 4 februari 2024 hebben wij onze nieuwe branding en prachtige producten aan de buitenwereld laten zien.

Hoewel de beurs al heeft plaatsgevonden, willen we graag met jullie delen wat er is gebeurd en wat jullie kunnen verwachten van onze nieuwe ontwikkelingen.

Wat is er veranderd?

Gloednieuwe Website
Ontdek de verfrissende online wereld van Tadblu, waar we hebben gewerkt aan een intuïtieve website die het gemakkelijker maakt dan ooit om de perfecte herinneringssieraden te vinden. Bezoek www.tadblu.com om te zien wat we hebben gecreëerd!

Vernieuwde Branding

We hebben onze identiteit versterkt om beter te weerspiegelen wie we zijn en waar we voor staan. De nieuwe branding weerspiegelt onze toewijding aan vakmanschap, emotie en het koesteren van kostbare herinneringen.

 

Nieuwe Producten 

Maak kennis met onze nieuwste collecties en ontwerpen die speciaal zijn ontworpen om blijvende herinneringen te creëren en te koesteren. Ontdek onze prachtige nieuwe stukken die binnenkort beschikbaar zullen zijn voor jullie.

 

De lancering op Funeral @ Work

 

Graag willen we iedereen bedanken die ons heeft bezocht op de Funeral @ Work. Het was een eer om onze nieuwe collecties te presenteren en jullie te verwelkomen in onze vernieuwde wereld vol liefde, vakmanschap en betekenisvolle herinneringen.

 

Volg ons op sociale media

 

Blijf op de hoogte van meer updates en exclusieve inhoud door ons te volgen op sociale media:

Instagram: @tadblu_memorialjewelry

Facebook: Tadblu Memorial Jewelry

LinkedIn: tadblu-memorial-jewelry

 

We willen jullie allemaal bedanken voor jullie voortdurende steun en enthousiasme voor Tadblu. Blijf ons volgen terwijl we onze reis voortzetten om betekenisvolle herinneringen te creëren en te delen.

 

Met warme groeten,

 

Team Tadblu