Onze juwelen

In een sfeervol atelier, waar vakmanschap en passie hand in hand gaan, ontstaan de prachtige herinneringssieraden van Tadblu. Het verhaal begint met het zorgvuldig gekozen basismateriaal: 316 roestvrij staal, ook wel bekend als edelstaal. Dit staal, de puurste vorm ervan, staat symbool voor zuiverheid en wordt veelvuldig gebruikt in moderne sieraden en zelfs medische instrumenten. Het is hypoallergeen, waardoor het perfect is voor diegenen met een gevoelige huid.

Om de sieraden een ongekende duurzaamheid en esthetische pracht te geven, ondergaan de gouden en zwarte ashouders een behandeling met een PVD-coating. Deze coating, toegepast in een gespecialiseerde faciliteit in het hart van Frankrijk, staat bekend als de sterkste in zijn soort. Hierdoor blijft de kleur van de sieraden onveranderd, als een belofte van eeuwige herinnering.

Voor degenen die de warme gloed van goud verkiezen, ondergaan de gouden items na de PVD-coating zelfs nog een vergulding van 3 micron met 18-karaats goud. Een onberispelijke afwerking die elke drager omhult in een aura van elegantie en tijdloze schoonheid.

De sluitingen, net zo belangrijk als de sieraden zelf, worden vervaardigd uit hetzelfde hoogwaardige roestvrij staal. Dit garandeert niet alleen een langdurige functionaliteit, maar voorkomt ook mogelijke allergische reacties die kunnen worden veroorzaakt door inferieure metaallegeringen.

 

Bij Tadblu gaat het echter niet alleen om materialen en vakmanschap; het verhaal wordt vervolgd met de betoverende collectie ringen en hangers. Hier schitteren halfedelstenen en handgemaakte kristallen met een diameter van 10 mm. Rode, groene en blauwe agaat, amethist, grijze maansteen, rozenkwarts en tijgeroog vertellen elk hun eigen unieke verhaal, terwijl parelmoer, als een schat uit de diepten van de zee, een extra vleugje magie toevoegt. De gefacetteerde kristallen en met de hand geslepen gefacetteerde zwarte onyx, gemaakt door een team van ambachtslieden in de Crystal Valley in Bohemen, Tsjechië, voegen een fonkelende dimensie toe aan deze bijzondere collectie.

En zo, met elk detail doordrenkt van toewijding en vakmanschap, komen de herinneringssieraden van Tadblu tot leven. Een ode aan de dierbaren die we koesteren, een symfonie van elegantie en emotionele verbondenheid die een leven lang meegaat.


Nieuwe collectie

Ontdek onze nieuwste collectie ringen met geboortestenen, ook wel bekend als 'Birthstone ring'. Deze ringen, in edelstaal of goud, bevatten kristallen afkomstig uit de Crystal Valley in Bohemen, Tsjechië. De steentjes, met een diameter van 5 mm, voegen een verfijnde en persoonlijke touch toe aan deze unieke ringen.

De kleuren die tegenwoordig worden geassocieerd met elke geboortemaand werden vastgesteld door de National Association of Jewelers in 1952. Al onze sieraden worden volledig in-house en 100% Europees vervaardigd. Dit is niet slechts een verzameling van sieraden, het is een reis door vakmanschap, liefde en tijdloze verbondenheid, gekoesterd in elk stuk dat we creëren.


Patent Tadblu

Tadblu is een wereldwijd geregistreerd merk en al onze ontwerpen zijn internationaal gepatenteerd om vervalsingen te voorkomen en tegen te gaan.

Onze sieraden worden volledig in-house ontworpen en zijn daardoor wereldwijd gepatenteerd. Dit waarborgt de kwaliteit en originaliteit van zowel de materialen als het sieraad zelf.